Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΙ ΤΥΠΙΚΑ








ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ

ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΔ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ
ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ , ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 09.00-10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΠΟΥΝ
-ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,
-ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
-ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ.


ΕΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
 ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_8082.htm

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ,,,, ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ...

Τι συζητούν οι Έλληνες τον τελευταίο καιρό???

Τίποτα το καινούργιο!

Είναι δι ημάς απαραίτητον όπως οι πολέμιοι μη δίδωσι, όσον τούτο είναι δυνατόν, εδαφικά πλεονεκτήματα. Ο πόλεμος δέον να μεταφέρεται ούτω επί του ο ι κ ο ν ο μ ι κ ο ύ εδάφους, ίνα τα Έθνη ίδωσι την ισχύ της υπεροχής μας και ίνα το τοιούτον θέση και τα δύο αντίπαλα μέρη εις την διάθεσιν των διεθνών πρακτόρων μας, οίτινες έχουσι μυρίους οφθαλμούς τους οποίους κανέν σύνορον δεν σταματά.
Τότε τα δ ι ε θ ν ή μας δίκαια θα απαλοίψωσι τα ε θ ν ι κ ά δίκαια, κατά την κυρίαν σημασίαν της λέξεως, και θα κυβερνήσωσι τους λαούς καθ’ τρόπον το αστικόν δίκαιον των Κρατών κανονίζει τας σχέσεις των υπηκόων των προς αλλήλους.
(Απόσπασμα από το 2ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)


Όταν δε δι’ όλων των αποκρύφων μέσων τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του Χρυσίου το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μιαν γ ε ν ι κ ή ν Ο ι κ ο ν ο μ ι κ ή ν κ ρ ί σ ι ν, θ α εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα π λ ή θ η εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.
(Απόσπασμα από το 3ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)


Θα οικειοποιηθώμεν την φυσιογνωμίαν ό λ ω ν  τ ω ν  κ ο μ μ ά τ ω ν, όλων των τ ά σ ε ω ν και θα τας διδάξωμεν εις τους ρήτοράς μας οίτινες θα ομιλώσι τόσον, ώστε ό λ ο ς ο κ ό σ μ ο ς θα α π α υ δ ή σ η ακούων αυτούς.
(Απόσπασμα από το 5ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)

Όταν όμως παιχθεί η κωμωδία ευρίσκονται ενώπιον παθητικού και μάλιστα π α θ η τ ι κ ο ύ β α ρ υ τ ά τ ο υ. Δια να πληρωθούν οι τόκοι πρέπει να καταφύγωσιν εις ν έ α δ ά ν ε ι α, άτινα δεν απορροφούν αλλά μόνον α υ ξ ά ν ο υ ν τα πρώτα χρέη. Όταν η πίστωσις εξαντληθή, πρέπει διά νέων δανείων να καλυφθεί ουχί το δάνειον, αλλά μόνον οι τόκοι των δανείων. Οι φόροι αυτού είναι παθητικοί, χρησιμοποιούμενοι προς κάλυψιν του παθητικού.
(Απόσπασμα από το 21ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)


Τα δάνεια ταύτα επεβάρυνον τα οικονομικά των Κρατών δια της π λ η ρ ω μ ή ς τόκων, υ π ε δ ο ύ λ ω σ α ν αυτά εις το κεφάλαιον.
(Απόσπασμα από το 20ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)

Αυτά και άλλα «χαρούμενα» συζητούσαν κάποιοι...

Προσέξτε την χρονολογία …1902
Περσινά ξινά σταφύλια

Και αφού τα πλήθη επέλεξαν την Σιωπή και την Αδράνεια, ταυτόχρονα επέλεξαν και την Συνενοχή.

Και απέμεινε σε ολίγους, γνωρίζοντας πως οι «Μύδροι θα περάσουν», να αρπάξουν την ευκαιρία να ανταμώσουν το Μεγαλείο.
Όχι με σκυθρωπά τα βλέμματα, αλλά με χαρά, καθώς έμαθαν ότι θα πολεμήσουν υπό «σκιά».

Και ποια ματιά θα αντιπαρατεθεί με την ΜΑΤΙΑ τους???
Και ποια λόγια θα αμαυρώσουν τις ΠΡΑΞΕΙΣ τους???
Ποιος μπορεί να ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ???


Εδώ, στην ρωγμή του Χρόνου,
Συναντήσαμε την Ιστορία
Και δεν της γυρίσαμε την πλάτη

Χαίρε, ω Χαίρε Ελευθεριά.  
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ                                                                                                                                                               ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_763.html

Α ΡΕ ΕΡΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ... Α ΡΕ ΕΡΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ...

 
Α ΡΕ ΕΡΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ...
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΡΑΓΕ???

Συγγνώμην, αλλά η γαργάρα Παπουτσή με εμποδίζει να ακούσω τη γαργάρα Σκανδαλίδη, όταν η γαργάρα Σκανδαλίδη δεν με εμποδίζει να ακούσω τη γαργάρα Παπουτσή... 

Τι λαμπροί Γκράκχοι!


του ΣΤΑΘΗ

«Σκαλί καλέ μου σκαλίίίί, σκαλί θα κατεβώώώώ» - όταν κάθονται πολιτικοί συντάκτες και μετράνε τα σκαλάκια που κατέβηκε ο Σαρκοζί για να υποδεχθεί τον κ. Γ. Παπανδρέου, τότε δεν είναι απορίας άξιον…


που πανηγυρίζουμε μόνον και μόνον επειδή δεν μας δέρνουν!
που πανηγυρίζουμε μόνον και μόνον επειδή θα μπορούμε να δανειστούμε και πάλι!
που πανηγυρίζουμε μόνον και μόνον επειδή έχουμε πάρει τους δρόμους για δαρεικούς στα Σούσα.
Αν δεν έχεις ισχύ ο ίδιος, από τους άλλους δεν μπορείς να περιμένεις να σου δώσουν, αλλά να σου πάρουν.

Κι αυτήν ακριβώς την καταισχύνη προσπαθεί κάθε μέρα να καλύψει η προπαγάνδα, όταν παρουσιάζει τον επαίτη σαν ποντίκι που βρυχάται (ότι απαιτεί αυτό που επαιτεί)...

Κλαυσίγελως δεν είναι όταν δεν κλαις που γελάς με τα χάλια σου; 

Κι επιτέλους ποιοι είναι και τι είναι αυτοί οι κερδοσκόποι; Οι Ντάλτον; Ή μήπως κάποια ορδή του Αλάριχου που απειλεί τις παρθένες της καλής ελεύθερης αγοράς, των ευαγών χρηματιστηρίων και των ηθικότατων μιζών;

Τι είναι και ποιοι αυτοί οι κερδοσκόποι που μας την πέφτουν, αλλά ύστερα απ' τη συνάντηση του δικού μας με τον κ. Σαρκοζί, τρέχουν τώρα να κρυφτούν (για να μην τους πιάσουν και τους στείλουν στη Λεγεώνα των Ξένων) - ποιοι;

Ρωτάει ο Μήτσος (και πληρώνει τον δεκατοτρίτο μισθό του για να μάθει, άμα λάχει). 

Οταν οι ίδιοι αυτοί κερδοσκόποι πηδάγανε τη στερλίνα, η Βρετανία την πλήρωσε ή ο Αγγλος Μήτσος;
Ομως μετά το εξωφρενικό επιχείρημα του ΠΑΣΟΚ ότι οι σοσιαλιστές δεν μπορούν να πάρουν σοσιαλιστικά μέτρα, αλλά, αν θέλουμε να 'ναι σοβαροί, νεοφιλελεύθερα, κάθε λογική περισσεύει!
Και με αυτή τη λογική, λογικό ήταν να λέει ο κ. Παπανδρέου: «να χτυπήσουμε τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή, λίγο να τα χτυπήσουμε αυτά κι έχουμε λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας»!
Το παράλογο θα 'ταν να τα εννοεί...

Μετά την κυρία Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί σήμερα (πανηγυρίζουμε που) μας υποστηρίζει η Χίλαρυ. Αν μας υποστηρίξει αύριο και ο κ. Ομπάμα, βλέπω τον κ. Γκρούεφσκι να αυτοπροσδιορίζεται «κώμα στην εντατική» και τον κ. Ερντογάν να αναγνωρίζει τη γενοκτονία της φώκιας νοτίως της Γης του Πυρός...
Ωχ μάνα μου...                                                                                         ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_1920.html

ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΒΑΡΚΑΚΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ Ο JEFFREY

Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ...ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ

Περίτεχνος ήταν ο χειρισμός της επίσκεψης Παπανδρέου στο Παρίσι από τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί. Εχοντας πολύ καλύτερη γνώση της ψυχοσύνθεσης του ελληνικού λαού από τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, ο Σαρκοζί έκανε ιδιαίτερη προσπάθεια να φανεί ιδιαιτέρως θερμός σε επίπεδο δηλώσεων πολιτικής στήριξης προς τον Ελληνα πρωθυπουργό.

Σε μια φάση που το γόητρο του ελληνικού λαού είναι βαθύτατα πληγωμένο από τη χυδαιότητα των γερμανικών επιθέσεων εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων, τόσο εκ μέρους Γερμανών πολιτικών όσο και τραπεζιτών, ακαδημαϊκών και μέσων ενημέρωσης, ο Σαρκοζί κατόρθωσε με διακριτικό αλλά σαφέστατο τρόπο να δείξει στους Ελληνες δύο πράγματα.

του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Πρώτον, ότι η ακαθόριστα αιωρούμενη «ελληνογαλλική φιλία» παραμένει ζωντανή και σήμερα, εποχή που η Ελλάδα βάλλεται συστηματικά και απαξιωτικά από πολλούς υποτιθέμενους εταίρους. Δεύτερον, ότι η στάση της Γαλλίας απέναντι στη χώρα μας τούτη τη δύσκολη στιγμή είναι πολύ διαφορετική από εκείνη της Γερμανίας - το Παρίσι επιδιώκει να βοηθηθεί και οικονομικά η Ελλάδα, αν χρειαστεί, και πρωτοστατεί στις ευρωπαϊκές κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Η στάση του Νικολά Σαρκοζί υπαγορεύεται από μια σειρά λόγων. Πρώτα πρώτα είναι γνωστό ότι σε περίπτωση που χρειαστεί βοήθεια η Ελλάδα, η γερμανική κυβέρνηση είναι αυτή που θα σηκώσει το κύριο βάρος και όχι η γαλλική. Αυτό επιτρέπει στον Σαρκοζί να είναι φραστικά πολύ πιο γενναιόδωρος από τη Μέρκελ, αφού δεν είναι αυτός που θα χώσει πιο βαθιά απ’ όλους το χέρι στην τσέπη, αν έρθει η κρίσιμη ώρα. Βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι γαλλικές τράπεζες έχουν ήδη δανείσει στην Ελλάδα διπλάσιο ποσό από όσο οι γερμανικές!



Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το Παρίσι ενδιαφέρεται σφοδρότατα -ιδίως αυτούς τους καιρούς της κρίσης- να υλοποιηθεί η ήδη συμφωνημένη αγορά γαλλικών φρεγατών από την Ελλάδα, ενώ ο Σαρκοζί πάντα διατηρεί την ελπίδα μήπως και κατορθώσει τελικά να πουλήσει στην Ελλάδα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Ραφάλ. Του το είχε υποσχεθεί σε κάποια φάση ο Καραμανλής, αλλά δεν το υλοποίησε.

Φυσικά, το ίδιο θέλει να κάνει και η Μέρκελ -απλώς αυτή θέλει να μας πουλήσει «Γιουροφάιτερ»-, αλλά η γερμανική τακτική εξευτελισμού και ταπείνωσης της Ελλάδας δείχνει ότι οι Γερμανοί μάλλον είναι πεισμένοι πως ο Γιώργος Παπανδρέου στο τέλος θα αγοράσει πιθανότατα αμερικανικά F-16, σε περίπτωση που όντως προχωρήσει σε απόφαση προμήθειας πολεμικών αεροπλάνων, οπότε θεωρούν την υπόθεση χαμένη εκ των προτέρων.

Ούτως ή άλλως, πάντως, η γερμανική διείσδυση στην ελληνική οικονομία είναι πολύ μεγαλύτερη και πολύ ισχυρότερη από την αντίστοιχη γαλλική. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι γερμανικές επιχειρήσεις είναι αναμειγμένες στα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς Ελλήνων πολιτικών και των δύο κομμάτων εξουσίας επί ολόκληρες δεκαετίες.

Το γεγονός αυτό, πέρα από την ηθικοπολιτική του διάσταση, έχει και την πολύ σκοτεινή πλευρά της πιθανότητας οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες να έχουν στα χέρια τους ακλόνητα στοιχεία ενοχής διεφθαρμένων Ελλήνων πολιτικών, τα οποία να τους τα έχουν χορηγήσει οι ίδιες οι γερμανικές επιχειρήσεις που τους εξαγόρασαν, οπότε έτσι το Βερολίνο να έχει τεράστιες δυνατότητες εκβιασμού αξιοσημείωτου μέρους του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου. Ισως η βαρβαρότητα της γερμανικής πολιτικής γραμμής απέναντι στην Ελλάδα να μην οφείλεται μόνο στη γνωστή ψυχοσύνθεση των Γερμανών, αλλά και στην ύπαρξη και μιας τέτοιας ανομολόγητης συνιστώσας, εξαιρετικά επικίνδυνης.

Ο Σαρκοζί κέρδισε σίγουρα τις εντυπώσεις των Ελλήνων, ενώ η στάση της Μέρκελ δεν συνέτεινε καθόλου στην κάμψη του έντονου πλέον αντιγερμανισμού που έχει αναπτυχθεί απολύτως δικαιολογημένα στη χώρα μας.

Αυτά, όμως, είναι σε επίπεδο εντυπώσεων. Λυδία λίθος της στάσης του Βερολίνου και του Παρισιού θα είναι οι εφιαλτικοί μήνες που θα ζήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου τις επόμενες εβδομάδες, καθώς θα πρέπει να δανειστεί περίπου 20 δισεκατομμύρια ευρώ για να πληρώσει τα τοκοχρεολύσια τον Απρίλιο και τον Μάιο. Εκεί θα αποδειχθεί αν τα πολλά λόγια του Σαρκοζί όντως σημαίνουν κάτι ή αν είναι φτώχεια, όπως λέει και ο λαός μας. Οψόμεθα...

ΜΕΤΡΑ
Επαινοι για τη δεξιά γραμμή

Ανεπιφύλακτα εγκωμίασαν τα αντεργατικά μέτρα εξοντωτικής λιτότητας της κυβέρνησης Παπανδρέου εναντίον των εργαζομένων τόσο η Μέρκελ όσο και ο Σαρκοζί, γιορτάζοντας ουσιαστικά τον ιδεολογικό και πολιτικό θρίαμβό τους επί του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργου Παπανδρέου. «Βρίσκεται συνολικά σε καλό δρόμο, άρπαξε τον ταύρο από τα κέρατα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέρκελ την παραμονή της άφιξης του Ελληνα πρωθυπουργού στο Βερολίνο. «Στις 11 Φεβρουαρίου είχαμε πει ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει μέτρα. Και αυτό έκανε. Αυτό που της ζήτησε η Ευρώπη», δήλωσε και ο Γάλλος πρόεδρος. Τώρα κατά πόσον οι γαλλογερμανικοί έπαινοι των δεξιών ηγετών των δύο χωρών ικανοποιούν τον Γ. Παπανδρέου, αυτό είναι άλλη, μάλλον θλιβερή ιστορία.                                                                                                                 ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/jeffrey_5088.html

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 
Προσκαλούμε ιστοσελίδες για να ακουστεί και η άλλη φωνή..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9 Μαρτίου 2010

-Η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων
-Η Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης
-Και η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

Σας καλούν στην κοινή συνέντευξη Τύπου που οργανώνουν

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010, και ώρα 13:00 το μεσημέρι

στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, (Ακαδημίας 23), για να παρουσιάσουν τις απόψεις τους για το αντισυνταγματικό και εθνοκτόνο νομοσχέδιο, για τις αλλαγές στον κώδικα Ιθαγένειας, τις οποίες αρθήκαν να ακούσουν τα κόμματα της πλειοψηφίας, στην επιτροπή της Βουλής.



Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα στην Ενημέρωση.

Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων
Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης
Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας                                                                             ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_3051.html 

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΤΕ

ΘΕΜΑ :ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΣΥΝΗΜ: 
α) Απόφαση Α΄ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

β) Παρατηρήσεις/προβληματισμοί συντρόφου Π. Κρητικού τ. Αντιπρ. Βουλής

γ) Η βαλκανική των προτεκτοράτων του Μενέλαου Γκίβαλου

δ) Ο διαμελισμός της Ελλάδας του Θ. Κατσανέβα


Κύριε Βουλευτή αγαπητέ σύντροφε.

Παίρνω το θάρρος να σας γράψω ως μέλος και ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ από το 1977.


Η γνώμη σας στο παρακάτω θέμα είναι ιδιαίτερα βαρύνουσα και η ψήφος σας ακόμα πιο ΠΟΛΥΤΙΜΗ λόγω του ότι το μέλλον της Πατρίδας ευρίσκεται σε κίνδυνο όσο ποτέ άλλοτε.

Τα επιχειρήματα πολλά και εμπεριστατωμένα, πιστεύω ότι τα γνωρίζετε πιο καλά από εμάς : Έχουμε ήδη σοβαρά προβλήματα στα Βόρεια και Ανατολικά σύνορά μας κι αυτό το νομοσχέδιο έρχεται να προσθέσει πολύ περισσότερα μακροπρόθεσμα.



Το ζήτημα των μειονοτήτων είναι ανοιχτό στα Βαλκάνια.

Η Ελληνοποίηση συγκεκριμένων ατόμων αργά ή γρήγορα θα θέσει προβλήματα Τσαμουριάς, Δυτ. Θράκης, "Μακεδονίας" Κρήτης κλπ. Το παράδειγμα της Κύπρου αλλά και το πρόσφατο του Κοσσόβου πρέπει να είναι οδηγός στη χάραξη μακροπρόθεσμης πολιτικής μιας χώρας.

Μαθαίνοντας ότι η ιθαγένεια/υπηκοότητα δίδεται τόσο εύκολα ακόμη και σε λαθραίους, οι παγκόσμιοι δουλέμποροι θα μας ξεφορτώνουν καθημερινά καραβιές ταλαίπωρων - ιδιαίτερα εγκύων - με στόχο τη μελλοντική τους Ελληνοποίηση.

Η ανεργία κι η ανέχεια μεγαλώνουν συνεχώς στη χώρα μας.

Ήδη έχουμε - σύμφωνα με τις στατιστικές - τουλάχιστον 10% ανεργία και περισσότερους ξένους από όσους μπορεί να αντέξει η χώρα.

Φαντάζεστε τι θα γίνει εάν ψηφισθεί αυτό το νομοσχέδιο;

Η χώρα δεν ήταν - κι ούτε τίποτα προδικάζει ότι θα είναι - ικανή να φυλάξει τα σύνορά της. Μετατρεπόμαστε σιγά-σιγά σε αποθήκη προλετάριων από τη στιγμή που ούτε μπορούμε να τους διώξουμε στην Ευρώπη ούτε η Τουρκία τους δέχεται πίσω.

Πόσο νομίζετε ότι μπορούμε να το αντέξουμε ως χώρα αυτό;

Η μικρή και φαλιριμένη Ελλάδα θα λύσει το παγκόσμιο πρόβλημα της φτώχιας του πλανήτη μας;

Τα προβλήματα μεγάλων κατηγοριών ανθρώπων δε λύνονται με βάση το συναίσθημα (τα καημένα τα παιδάκια που γεννήθηκαν εδώ κλπ), αλλά με βάση μακροχρόνιο σχεδιασμό ώστε η λύση να μην έρχεται σε σύγκρουση ούτε με τα εθνικά συμφέροντα ούτε με το λαϊκό αίσθημα.

Μελετήστε προσεκτικά την εμπειρία άλλων χωρών, τις λύσεις που δόθηκαν αλλά και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν εκ των υστέρων. Μπορείτε να δώσετε ίσως μόνιμη άδεια παραμονής, μόνιμη άδεια εργασίας, κάποιο είδος ταυτότητας ώστε να μην έχουν προβλήματα.

Μελετήστε και το θεσμό των μετοίκων της αρχαίας Αθήνας.

Η Ελλάδα δεν συνορεύει με Δανία, Ολλανδία κλπ, αλλά με Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία.

Καμία σχέση δεν έχει ο Έλληνας μετανάστης που πήγε κατά συντριπτική πλειοψηφία ΝΟΜΙΜΟΣ σε ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία κλπ με τους λαθραίους που οι παγκόσμιοι δουλέμποροι μας ξεφορτώνουν μισοπνιγμένους καθημερινά στα νησιά μας. Διχάζει έντονα τους Έλληνες, ειδικά σε μια στιγμή κατά την οποία όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να βγάλουμε τη χώρα από τη βαθύτατη οικονομική κρίση

Σύντροφε!!!!

Ο Δάντης έλεγε: "Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος από καλές προθέσεις".

Πιστεύω πράγματι ότι ο πρωθυπουργός εμφορούμενος από ανθρώπινα αισθήματα οίκτου κι αλληλεγγύης θέλει να δώσει κάποια λύση σε ένα υπαρκτό πρόβλημα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι το κάνει στοχεύοντας στη μελλοντική ψήφο των μεταναστών ούτε ότι υπακούει στα κελεύσματα ξένων ανθελληνικών κύκλων που σκοπό τους έχουν τον ακρωτηριασμό ή/και διάλυση της Ελλάδας.

Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι η ψήφισή του ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.

Τα προβλήματα που θα δημιουργήσει( σχετ. γ και δ )θα είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερα από εκείνα τα οποία έρχεται να διευθετήσει. Οι πολιτικοί πρέπει να σκέφτονται το μέλλον της χώρας τους κι όχι το παρόν. Πρέπει επίσης να ακούνε πρώτα τους πολίτες της χώρας τους και μετά τους διάφορους ξένους που έτυχε να βρεθούν εδώ.

Ξέρω ότι αγαπάτε τον τόπο και τους συμπατριώτες σας κι ότι δεν θα θέλατε συρρίκνωση του Ελληνισμού.

Ακούστε τη φωνή του λαού και πολλών συντρόφων (σχετ. α και β ) που αγωνιούν. Ρωτήστε και άλλους ψηφοφόρους σας. Κάντε δημοσκοπήσεις.

Μη μας βαφτίζετε ακροδεξιούς όλους εμάς που αντιδρούμε..

Μην ξεχνάτε ότι πολλοί ψήφισαν ΠΑΣΟΚ για να φύγει η ΝΔ κι όχι για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του για τους μετανάστες...

Ίσως το ΠΑΣΟΚ κι εσείς κάποτε φύγετε από την πολιτική σκηνή. Ο νόμος αυτός όμως - αν ποτέ γίνει νόμος - θα μείνει ως ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της χώρας μας.

Πολλές φορές οι πολιτικοί κάνουν λάθη.

Τις περισσότερες φορές μπορούν και τα διορθώνουν (όπως συνέβη με τα τέλη κυκλοφορίας ΙΧ κλπ). Άλλες φορές όμως κάποια λάθη οδηγούν σε τραγωδίες (καταστροφή Σμύρνης, Αττίλας στην Κύπρο κλπ).

Σας ικετεύω:

Μη βάλετε την υπογραφή σας κάτω από αυτό το ανοσιούργημα.

Μην μετατρέπετε το status της χώρας που από το 1821 είναι ένα Ελληνορθόδοξο Έθνος σε ένα μουσουλμανικό προτεκτοράτο/επαρχία της Τουρκίας.

Σύντροφε έχετε ιστορικές ευθύνες !!!!!!

Αντισταθείτε με τη ρήση του αείμνηστου ηγέτη μας Ανδρέα: "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες".

Με εκτίμηση
Ένας αγωνιών ψηφοφόρος και μέλος του Πασόκ                                         ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_09.html

Εσύ θα λείπεις;


ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ την..

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Το greekalert , το Skeftomasteellhnika.gr
και αλλα bloggs, συμμετέχoυν και αυτα στα καλέσματα που βγαίνουν και θα συνεχισουν να βγαίνουν από όλους τους πατριωτικούς φορείς και όλους όσους ενδιαφέρονται ακόμη για αυτόν τον τόπο.
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
και
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 09.00-10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ,
ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Βρέθηκε η σορός του Τάσσου Παπαδόπουλου


Γύρω στις εννέα απόψε εντοπίστηκε η σορός του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου η οποία είχε κλαπεί πριν από μερικούς μήνες από το κοιμητήριο στη Δευτερά. Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο στη Λευκωσία και έχουν αρχίσει τις έρευνες.Στην σκηνή μεταβαίνουν ιατροδικαστές για αυτοψία.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός αναβρέθηκε στο νέο κοιμητήριο Λευκωσίας στην περιοχή Τσερίου. Είναι ισχυρές οι ενδείξεις πως πρόκειται για το λείψανο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στην σκηνή μετέβησαν ιατροδικαστές για αυτοψία και μετακίνηση της σορού.
Όπως δήλωσε στο κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας «κατόπιν πληροφοριών, εντοπίστηκε σορός σε κοιμητήριο στη Λευκωσία, η οποία με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις ενδεχομένως να ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο»'.
Πρόσθεσε πως «θα γίνουν οι αναγκαίες εξετάσεις για ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA, ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον όντως ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο».
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή. Καθοδόν προς το κοιμητήριο βρίσκεται η θυγατέρα και η σύζυγος του Τάσσου Παπαδόπουλου για να διαπιστωθεί από την ένδυση και την υπόδηση αν η σορός είναι πράγματι του τέως Προέδρου. Επί τόπου βρίσκεται ήδη ο γιος του Τάσσου Παπαδόπουλου, Νικόλας.
Τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το νεκροταφείο της Δευτεράς, από όπου τον περασμένο Δεκέμβριο εκλάπη η σορός του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, βρέθηκε σορός, για την οποία ο εκπρόσωπος της κυπριακής αστυνομίας κ. Κατσουνωτός είπε ότι «ενδέχεται να είναι η σορός του πρώην Προέδρου». Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, το οποίο και υπέδειξε ότι η σορός του Τάσσου Παπαδόπουλου βρίσκεται σε ένα άλλο νεκροταφείο στο Τσέρι (Νέο Νεκροταφείο Λευκωσίας). Η κλοπή της σορού και η απαίτηση λύτρων από την οικογένεια ήταν ένα από τα σενάρια που εξέταζε η Αστυνομία από την ημέρα της εξαφάνισης της σορού.

Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.

Μας κόβουν δώρα και επιδόματα και χαρίζουν 200 εκατ. ευρώ στους μετανάστες!

Την ώρα που το εισόδημα του λαού δέχεται άγρια επίθεση από την κυβέρνηση, ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Γιάννης Ραγκούσης φροντίζει να... ελαφρύνει από οικονομικά βάρη τους μετανάστες! Δηλαδή εμάς μας... φορτώνει κι εκείνους φροντίζει να μην τους επιβαρύνει!
Αυτό αποκαλύπτει σε δήλωσή της η βουλευτής Α΄ Αθήνας της ΝΔ Φωτεινή Πιπλή, που επισημαίνει πως στο νομοσχέδιο για το Μεταναστευτικό και τη Χορήγηση Ιθαγένειας το παράβολο πολιτογράφησης από 1.500 ευρώ μειώνεται σε 700, ενώ η επαναίτηση από 700 ευρώ μειώνεται στα 200!


Αν υπολογίσουμε ότι θα πολιτογραφηθούν ως Έλληνες 250.000 μετανάστες, εύκολα αντιλαμβανόμαστε πόσα χρήματα θα χάσει το κράτος μόνο από τις αιτήσεις: πάνω από 200 εκατ. ευρώ, τα οποία θα τα... γλιτώσουν οι μετανάστες!πηγή

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ...ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ!

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κυρία ΤΖΑΚΡΗ ΣΕ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ;


Την απάντηση θα πρέπει να μας τη δώσουν οι ίδιοι ελπίζουμε.


Και
διαβάζουμε στην τοπική εφημερίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ότι παρόντες στον ετήσιο χορό του ΓΝΩΣΤΟΥ μας «πατριωτικού» αυτού συλλόγου ήταν:

κλικ στην εικόνα
ο δήμαρχος Γιαννιτσών Νικόλαος Παπανικολάου (ΠΑΣΟΚ) , η υπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη (ΠΑΣΟΚ), οι βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης(ΝΔ) και Ηλίας Θεοδωρίδης(ΠΑΣΟΚ) , ο αντινομάρχης Σωτήρης Κεχαγιάς (ΠΑΣΟΚ) , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων του δήμου Γιαννιτσών, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αμπελιών Μανόλης Παπαδόπουλος, μέλη του τοπικού συμβουλίου και πλήθος κόσμου.
…οι οποίοι ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ χορό και «τραγούδι»
Διαβάστε ακόμα στον ακόλουθο σύνδεσμο την επιβεβαίωση συμμετοχής της Ντόρκα Τζάκρη στο Σκοπιανό γυφτοπανήγυρο στην Αριδαία που έγινε με απόλυτη μυστικότητα, με παρατρεχάμενους που είχαν μπλουζάκια με το όνομα "Μακεδονία" και με την παρουσία του Σκοπιανού Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού που επιδοτεί αυτές τις ανθελληνικές προπαγανδιστικές εκδηλώσεις. Τα συγκροτήματα ήταν από τα Σκόπια και τα τραγούδια στα Σλάβικα...πότε θα μας απαντήσει άραγε η Ντόρκα;
Ποιος ο ρόλος της Θεοδώρας Τζάκρη στο Μακεδονικό;;;
Διαβάστε επίσης για να καταλάβετε καλύτερα γιατί τοποθέτησε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ σε αυτή την καίρια θέση:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ; "Για όσα πρόκειται να συμβούν στην Μακεδονία"!

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Και η Casa Pound στηρίζει Μπερλουσκόνι!

070310-lettaΜαθήματα πολιτικών συνεργασιών από την γειτονική μας Ιταλία...

Η γνωστότερη εθνικιστική κατάληψη, αυτή της Casa Pound, η οποία θεωρείται πρότυπο λειτουργίας και δράσεως από τους Ευρωπαίους εθνικιστές, στηρίζει την υποψήφια περιφερειάρχη του κόμματος του Silvio στις περιφερειακές εκλογές του Lazio, συμμετέχοντας με ένα από τα γνωστότερα στελέχη της, τον Lorenzo Letta, στους συνδυασμούς του.
Και δεν είναι η μόνη, καθώς τον ίδιο συνδυασμό στηρίζουν και το κόμμα La Destra (Η Δεξιά) και το Trifoglio (τοπική οργάνωση που διοργανώνει την εκδήλωση για τον Μάντακα στην Ρώμη). Ειδικά οι τελευταίοι, μετά τις εξελίξεις αυτών των ημερών, προβλέπεται να αυξήσουν δραματικά την εκλογική τους παρουσία. Αυτό συμβαίνει γιατί το δικαστήριο της Ρώμης απέρριψε για γραφειοκρατικούς λόγους την υποψηφιότητα του συνδυασμού του Μπερλουσκόνι. Οπότε τις ψήφους αυτού θα καρπωθούν τα μικρότερα σύμμαχα με αυτό κόμματα, όπως τα δύο προαναφερθέντα.
Έτσι, λοιπόν, στην επόμενη τοπική βουλή του Lazio αναμένεται να υπερεκπροσωπηθούν οι εθνικιστές της Ιταλίας.

Η επιχείρηση ΚΚΕ ΑΕ δοτή και ξένη προς τους Ελληνες

Το ΚΚΕ πιο δοτό και ξένο προς τους Ελληνες αριστερούς και πατριώτες
Του Σπύρου ΔημητρίουΟργανωτικού Γραμματέα της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα
Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την ιθαγένεια και τη συμμετοχή μεταναστών στις δημοτικές εκλογές με βάση το τελικό νομοσχέδιο.

Το ΚΚΕ για μια ακόμη φορά στέκεται ενάντια στην πατρίδα, το εργατικό κίνημα και τους Ελληνες αριστερούς. Περιχαρακωμένο στα λάθη και τις ιδεοληψίες του παρελθόντος εξισώνει και νομιμοποιεί τους αντικομμουνιστές βαλκάνιους και τους αντικομμουνιστές ισλαμιστές και φονταμεταλιστές με το ελληνικό εργατικό κίνημα, τους έλληνες αριστερούς και πατριώτες. Κατηγορεί όλα τα κόμματα για εκμετάλλευση του θέματος των λαθρομεταναστών καθώς και συμπόρευση με το μεγάλο κεφάλαιο και την Ε.Ε, στο αντίστοιχο θέμα. Να του θυμήσουμε ότι κι αυτό με την στάση του το ίδιο ζητά μια και η τοποθέτηση για αλληλεγγύη και κοινή δράση των εργαζομένων για την ανατροπή των μονοπολίων και του καπιταλισμού δεν συνάδει με την πρόσφατη ανατροπή των πρώην σοσιαλιστικών χωρών(που οραματίζετε ξανά το ΚΚΕ) απο τους βαλκάνιους και φυσικά το αντιαμερικανικό και αντιδυτικό μένος των ισλαμιστών και φονταμεταλιστών της ανατολής δεν ευθυγραμμίζετε πουθενά με τον μαρξισμό και την σοσιαλιστική επανάσταση όπου η θρησκεία είναι τροχοπέδη σε αυτόν τον αγώνα. Επίσης αυτό που ζητά να γίνει δεν γινόταν ούτε στη Σοβιετική Ενωση(που την ξαναοραματίζεται)και ας φρεσκάρουμε την μνήμη της ηγεσίας του ΚΚΕ:
<< ...Οι Ελληνες πολιτικοί πρόσφυγες στη τ.Σ.Ε, μείνανε επι δεκατέσσερα χρόνια έχοντας στα χέρια τους για ταυτότητα μια " άδεια διαμονής για πρόσωπα άνευ ιθαγενείας". Αυτό, λοιπόν, το ντοκουμέντο, κίτρινου χρώματος, βάσει του άρθρου 108 του ποινικού κώδικα, αφορούσε και διάφορους πολίτες εκείνων των κατηγοριών που δεν είχαν πουθενά τόπο καταγραφής. Οι διατάξεις του ίδιου άρθρου αφορούσαν και τα πρόσωπα που τους είχαν αφερεθεί τα πολιτικά δικαιώματα ή δεν είχαν δικαίωμα μετακίνησης σε άλλους τόπους χωρίς την άδεια των αστυνομικών αρχών. Ακριβώς τα ίδια ίσχυαν και για τον έλληνα -αγωνιστή-επαναστάτη που του δόθηκε πολιτικό άσυλο απο τη σύμμαχο ιδεολογικά χώρα, τη Σοβιτική Ενωση, με την οποία τον συνέδεαν κοινοί αγώνες και κοινά ιδανικά. Απο νομική άποψη οι πολιτικοί πρόσφυγες αντιμετωπίζονταν με τον ίδιο τόπο όπως ένας κοινός εγκληματίας ή ένας πολιτικός κατάδικος.(Απο την εποχή του Τσάρου , με κίτρινες ταυτότητες εφοδιάζονταν και οι πόρνες)! Οι διατάξεις του άρθρου 108 περιλάμβαναν ανεξαιρέτως όλους όσους χαρακτηρίζονται ότι εμπίπτουν στην ερμηνεία του, ανεξαρτήτως απο επάγγελμα, ασχολία, ειδικότητα, θέση ή ιθαγένεια.Μετά το 14ο έτος αντικαταστάθηκαν οι περιβόητες ταυτότητες με άλλες. Οι ταυτότητες που πήραν είχαν την ονομασία ''ΠΟΛΙΤΕΜΙΓΚΡΑΝΤ''(πολιτικός μέτοικος, μετανάστης) και όχι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ που ήταν ο επίσημος όρος του γραφείου του ΟΗΕ. Εαν αναγνωρίζονταν σαν πρόσφυγες τότε θα έπρεπε η ΕΣΣΔ σαν μέλος του ΟΗΕ, που είχε προσυπογράψει στα σχετικά χαρτιά και συμφωνίες να τους δώσει όλα όσα γράφονταν στη σύμβαση του 1951 και το πρωτόκολλο του 1967. Γι αυτό και απέφευγαν επιμελέστατα να ανακινήσουν τέτοιο ζήτημα και οι σοβιετικοί και απο το κόμμα μέχρι αρχηγίας Φλωράκη ίσχυε το σύνθημα: Εμείς δεν έχουμε καμμιά αξίωση αποζημίωσης απο την Σ.Ε γιατί εμείς ζητήσαμε μόνο πολιτικό άσυλο.
Πάρα πολλοί Ελληνες αγωνιστές δεν πήραν ταυτότητες. Ηταν οι ''επικίνδυνοι'' διαγραφέντες καθώς και εκείνοι που ήταν εξορία(οι διπλά ηττημένοι). Η νέ αταυτότητα δικαιολογούσα κάποια προνόμοια που όμως δεν αφορούσαν τους διαφωνούντες. Ηταν το όπλο στα χέρια της ηγεσίας ''νόμιμα'' να εκδικείται τους αντιπάλους της. Υπήρχε το άρθρο του Συντάγματος της ΕΣΣΔ, που πρόσφερε καταφύγιο στους διωκόμενους πολιτικούς ομοιδεάτες κ.λ.π που για τους Ελληνες αριστερούς διαφονούντες με την γραμμή του κόμματος , δεν είχε εφαρμογή.
Τεράστιο θέμα είχε δημιουργηθεί με την αλλαγή των επωνύμων και της ''πρώην '' Εθνικότητας των κταγομένων απο ορισμένες περιοχές της Δ. Μακεδονίας των λεγομένων ""σλαβομακεδόνων''.

Μάλιστα υπήρχε οδηγία -ντιρεκτίβα- στις Πολιτείες των Ελλήνων προσφύγων να δοθεί απόλυτη ελευθερία στην αναγραφή Εθνικότητας (π.χ πρώην Ελληνική). Τα Σκόπια όμως στην αρχή δεν μπορούσαν να το καταφέρουν όμως γύρω στο 1970, έγινε κάτι με άρθρα του Ινστιτούτου Ελληνικών Σπουδών της Ακαδημίας Επιστημών της ΕΣΣΔ για να εμφανιστεί το φαιδρό να αναγράφεται στις ταυτότητες των συντρόφων Εθνικότητα ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ'' υποκοόυητα και προέλευση ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ'' (Πρώην Φυσικά)......» (1)
Αυτά, ''σύντροφοι'' για να μην νομίσετε ότι έχουμε ξεχάσει, και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί η ηγεσία του επιχειρηματικού ΚΚΕ.


(1) Πληροφορίες απο το βιβλίο του Στέλιου Γιατρουδάκη : ΤΑΣΚΕΝΔΗ 30 χρόνια προσφυγιά. Εκδόσεις Διογένης Αθήνα χ.ημ με πρόλογο του Βουλευτή του ΣΥΝ Φώτη Κουβέλη
.

150 Μη - επανδρωμένα Εναέρια Οχήματα Μάχης ( UCAV ) τύπου nEUROn προσδοκά στα επόμενα έτη η Πολεμική Αεροπορία - Θα προλάβη να τα χρησιμοποιήση άραγε;

Τον Φεβρουάριο τού 2012 πετάει το ευρωπαϊκό steath UCAV nEUROn - 150 μονάδες θέλει η Αεροπορία

Τον Φεβρουάριο τού 2012, δηλαδή σε δύο χρόνια από σήμερα έρχεται η μεγάλη στιγμή για την παγκόσμια, ευρωπαϊκή και ελληνική κατ’επέκταση αεροναυπηγική βιομηχανία: Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν από την ομάδα των έξι κρατών (Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία και Σουηδία) που συμμετέχουν στην ανάπτυξή του, το πρώτο ευρωπαϊκό, απόλυτα stealth, Μη-επανδρωμένο Εναέριο Όχημα Μάχης (UCAV), το NEURON (nEUROn) σε εικοσιτέσσερις μήνες θα κάνει την πρώτη του πτήση.

Το αεροσκάφος που υπόσχεται να αλλάξει το τρόπο μάχης στους αιθέρες βρίσκεται σε πλήρη αναπτυξιακή εξέλιξη και σε δύο χρόνια το πρωτότυπο θα είναι έτοιμο για απογείωση και την έναρξη εντατικών πτητικών δοκιμών που θα οδηγήσουν μέχρι το 2015 στην έναρξη παραγωγής του, αν κάτι τέτοιο αποφασιστεί από τους εταίρους του προγράμματος.

Πάντως η ελληνική Πολεμική Αεροπορία στο Δεκαπενταετές Εξοπλιστικό Πρόγραμμα (ΔΕΣΕΣ) 2005-2020, έχει περιλάβει την απόκτηση 150 UCAV!

Στις 23/2/2010 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη ΓΔΑΕΕ/ΔΑΕΤΕ μεταξύ εκπροσώπων της ΕΑΒ (Ζ. Μαριόλη – Ρήγα, Διευθύντρια Διεύθυνσης Έρευνας Σχεδίασης & Ανάπτυξης Αεροδιαστημικών Συστημάτων και Δ. Σταθακόπουλου Program Manager) και στελέχη της ΓΔΑΕΕ/ΔΑΕΤΕ (Φραγκίσκο Αμπάζογλου - Δντή ΔΑΕΤΕ, Σμχο (Μ) Χριστόφορο Σμυρλή - ΤΜΡΧΗ ΔΑΕΤΕ/ΤΑTE, ΜΥ(ΠΕ Μηχ/κών) Στέφανο Βελέντζα – χειριστή προγράμματος) με...

επικεφαλή τον αρμόδιο Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, Αναστάσιο Τενεκούδη, όπου συζητήθηκαν όλη η ατζέντα που αφορά την πορεία εργασιών του προγράμματος του UCAV NEURON.

Tο πρόγραμμα σε πολιτικό επίπεδο υποστηρίζεται κυρίως από την Γαλλία και καθώς τα επόμενα χρόνια η Γαλλία αναμένεται να εξελιχθεί σε κορυφαίο αμυντικό εταίρο της Ελλάδας, χωρίς όμως μερίδιο, κατά τα φαινόμενα στή νέα "πίττα" του αεροπορικού ΕΜΠΑΕ, το πρόγραμμα NEURON φαίνεται το μοναδικό που θα μπορούσε να ξαναβάλει την Γαλλία στην Πολεμική Αεροπορία.
Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία που συμμετέχει στην κατασκευή του έχει ήδη παραδώσει στην Dassault Aviation που συμμετέχει για λογαριασμό της Γαλλίας το πρώτο από τα τρία πρωτότυπα του Συστήματος Εξαγωγής Καυσαερίων (ακροφυσίου) για το nEUROn. Κατά την ανακοίνωση, η ΕΑΒ σχεδίασε και κατασκεύασε το ακροφύσιο

Η ΕΑΒ συμμετέχει από το 2005 στο πρόγραμμα nEUROn, για την ανάπτυξη και κατασκευή του UCAV σε επίπεδο πρωτότυπου, αναλαμβάνοντας να σχεδιάσει και να κατασκευάσει:
• Το Σύστημα Εξαγωγής Καυσαερίων, το οποίο αποτελεί κρίσιμο σημείο εντοπισμού του αεροσκάφους.
• Το οπίσθιο τμήμα της ατράκτου.
• Τον πίνακα ελέγχου ηλεκτρονικών συστημάτων του αεροσκάφους προ της πτήσης.
Στην ανάπτυξη του nEUROn συμμετέχουν 6 κράτη -Γαλλία, Σουηδία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Ελλάδα- τα οποία χρηματοδοτούν το πρόγραμμα. Σε βιομηχανικό επίπεδο την ευθύνη συντονισμού και διαχείρισης του προγράμματος ανέλαβε η γαλλική Dassault, ενώ συμμετέχουν η σουηδική SAAB, η ιταλική Alenia, ο ισπανικός κλάδος EADS-CASA της πολυεθνικής εταιρείας, η ελβετική RUAG και η ΕΑΒ.

Το NEURON θα μπορεί να μεταφέρει αρχικά μέχρι δύο GLB βόμβες, πετώντας με υψηλή υποηχητική ταχύτητα λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος με μικρό όγκο και απόλυτα stealth χαρακτηριστικά, αλλά και βαμμένο με ειδική βαφή απορρόφησης της ακτινοβολίας των radar.
Εκτός από τα μοναδικά επχειρησιακά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους μπορεί να επιχειρεί στις πιο δύσκολες αποστολές, όπως καταστολή αεράμυνας (SEAD) χωρίς να υπάρχει κίνδυνος απώλειας του χειριστή, ενώ το κόστος του είναι κλάσμα του κόστους των σύγχρονων μαχητικών.
Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11124&Itemid=49

Αποκόπτεται ο Ελληνικός Λαός από τις Ένοπλες Δυνάμεις - Εορτασμοί τού Πάσχα στα στρατόπεδα, τέλος - Το απαράδεκτο μέτρο, είχε ξεκινήσει επί Χηνοφώτη !


ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ "DEFENCENET" ΟΤΙ, ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΕΠΙ Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΗΝΟΦΩΤΗ;
ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΩΣ, ΤΩΡΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !..
Τέλος στην συμμετοχή πολιτών στις πασχαλινές εορταστικές εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων!
Kάποιοι κύκλοι - ελπίζουμε όχι η πλειοψηφία - της κυβέρνησης εμμένουν σε μία τακτική αποκοπής του ελληνικού Λαού από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Μετά από την κατάργηση ακόμα και των παρελάσεων με πεζοπόρα τμήματα στις επαρχιακές πόλεις, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμύνης αποφάσισε την περικοπή των εορταστικών εκδηλώσεων για το Πάσχα στα στρατόπεδα όλης της χώρας κατόπιν της ασφυκτικής πίεσης που δέχεται για περικοπές από το υπουργείο Οικονομικών.

Πιο συγκεκριμένα για πολλές δεκαετίας ήταν έθιμο τα στρατόπεδα σε όλη την χώρα να είναι ανοικτά εκείνη την ημέρα για να μπορεί να εορτάσει ο Λαός με τα στρατευμένα του παιδιά. Δυστυχώς όμως η νέα προοδευτική και πλουραλιστική διακυβέρνηση της χώρας θεώρησε ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει τις περικοπές από τον εορτασμό αυτής της σημαντικής για τους Έλληνες ημέρα.
Όπως λέει η ανακοίνωση του υπουργείου, θα παρατίθεται από δω και πέρα (όχι μόνο για φέτος λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά για πάντα) εορταστικό γεύμα, μόνο στο προσωπικό που βρίσκεται σε υπηρεσία και θα μπορούν να συμμετέχουν εφόσον το επιθυμούν και τα μέλη της οικογένειας των εν υπηρεσία προσωπικού. Επιπλέον στην εκδήλωση θα μπορεί να συμμετάσχει και η διοίκηση της μονάδας.

Πηγές προσκείμενες στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο τόνιζαν ότι "Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι πιέσεις για οικονομία μεγάλες. Δυστυχώς μέσα σε αυτή την κατάσταση θα...

κάνουμε πολλά πράγματα που δεν θέλουμε να τα κάνουμε. Προέχει το γενικότερο συμφέρον του τόπου".

Όπως γίνεται αντιληπτό την ημέρα εκείνη τα περισσότερα στελέχη των μονάδων καθώς και το μεγαλύτερο ποσοστό των στρατευμένων, θα έχουν λάβει την πασχαλινή τους άδεια. Έτσι μία παραδοσιακή εορταστική συνεύρεση του Λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων, χάνει το λαϊκό και θρησκευτικό της χαρακτήρα.
Αυτό που πάντα διέκρινε τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ήταν η απουσία κάθε ελιτίστικης αντίληψης και η ταύτιση και η σύνδεση τους με τον Λαό και το Έθνος. Δυστυχώς κάποιοι πιστεύουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα πρέπει να μπουν σε καθεστώς κοινωνικής απομόνωσης, δημιουργώντας στεγανά μεταξύ του Λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα αστείες πραγματικά δικαιολογίες.

Όσο και αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτό είναι δείγμα εκσυγχρονισμού κάνουν λάθος. Όλες οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις, αποδεικνύουν ότι ο Λαός εμπιστεύεται τις Ένοπλες Δυνάμεις περισσότερο από όλους τους άλλους θεσμούς και θα βρίσκει πάντα τρόπο να εκφράζει αυτό το συναίσθημα όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να του το στερήσουν.

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11106&Itemid=40